product_list_bg

Hoʻomaloʻo Candy DIY: He alakaʻi i kēlā me kēia ʻanuʻu no ka hana ʻana i kāu ponoʻī

He mea makemake paha ʻoe i ka candy e ʻimi nei i kahi ala leʻaleʻa a kūʻokoʻa e leʻaleʻa i kāu mau mea momona punahele? Mai nānā hou aku ma mua o ka candy maloʻo maloʻo! ʻO ka hoʻomaloʻo maloʻo he kaʻina e hoʻoneʻe ai i ka makū mai ka meaʻai, ka hopena i kahi ʻano crispy a crunchy e hoʻoikaika ai i ka ʻono. Me kekahi mau meaʻai maʻalahi a me kekahi mau lako kīhini maʻamau, hiki iā ʻoe ke hana maʻalahi i kāu lole maloʻo maloʻo ma ka home. Ma kēia moʻomanaʻo moʻomanaʻo, e hāʻawi mākou iā ʻoe i kahi alakaʻi i kēlā me kēia ʻanuʻu no ka hana ʻana i kāu lole maloʻo maloʻo ponoʻī, no laila hiki iā ʻoe ke leʻaleʻa i kahi meaʻai ʻono a ʻoluʻolu a leʻaleʻa i ka hana ʻana a me ka ʻono e ʻai.

KaʻAnuʻu Hana 1: E hōʻiliʻili i kāu mau mea hana a me nā lako
ʻO ka hana mua i ka hana ʻana i ka candy maloʻo maloʻo, ʻo ia ka hōʻiliʻili ʻana i nā mea pono a me nā lako. Pono ʻoe i kāu ʻano lole punahele, inā paha he bea gummy, ʻāpana huaʻai, a i ʻole nā ​​mea i uhi ʻia i ke kokoleka. Pono ʻoe i kahi mea hoʻomaʻemaʻe meaʻai, pepa ʻiʻo, a me nā pahu hau e mālama ai i kāu lole maloʻo maloʻo.

KaʻAnuʻu Hana 2: E hoʻomākaukau i kāu Candy
Ke hōʻiliʻili ʻoe i kāu mau meaʻai a me nā mea hana a pau, ʻo ia ka manawa e hoʻomākaukau ai i kāu lole no ke kaʻina hoʻomaloʻo maloʻo. Inā ʻoi aku ka nui o kāu lole, e like me ka bea gummy a i ʻole nā ​​ʻāpana hua, makemake paha ʻoe e ʻoki i loko o nā ʻāpana liʻiliʻi a nahu i mea e ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻomaloʻo ʻana. E kau i kāu lole ma kahi pepa pepa, e hoʻokaʻawale iā lākou i mea e maloʻo ai.

KaʻAnuʻu Hana 3: Hoʻomaloʻo i kāu Candy
A laila, ʻo ka manawa kēia e hoʻomaloʻo ai i kāu lole. E kau i kāu lole i hoʻomākaukau ʻia ma luna o nā pā o kāu mea hoʻomaʻemaʻe meaʻai, me ka ʻike pono e waiho i kahi ākea ma waena o kēlā me kēia ʻāpana no ka holo ʻana o ka ea. E hoʻonoho i kāu mea hoʻoheheʻe wai i ka mahana i manaʻo ʻia no ka maloʻo maloʻo, ma kahi o 0 degere Fahrenheit, a e holo no kekahi mau hola a i ʻole a maloʻo loa ka lole.

KaʻAnuʻu Hana 4: E mālama i kāu Candy maloʻo paʻa
Ke hoʻomaloʻo ʻia kāu candy a hiki i ka pae ʻono i makemake ʻia, ʻo ia ka manawa e mālama ai i loko o nā pahu hau e mālama ai i kona ʻano hou a me ka crunchiness. E hōʻoia e lepili i kāu mau ipu me ke ʻano o ka lole a me ka lā i hana ʻia ai, no laila hiki iā ʻoe ke mālama i kona ola paʻa a hōʻoia ʻoe e hauʻoli i kona ʻano maikaʻi loa.

KaʻAnuʻu Hana 5: Eʻoliʻoli i kāu mau hana homemade
I kēia manawa ua mākaukau kāu lole maloʻo maloʻo, ʻo ia ka manawa e hauʻoli ai i nā hua o kāu hana! Inā ʻoe e ʻai pololei ana ma waho o ka ipu, e hoʻohana ana ia mea ma ke ʻano he ice cream a i ʻole yogurt, a i ʻole e hoʻokomo ʻia i loko o nā meaʻai hoʻomaʻamaʻa, ʻo kāu candy maloʻo maloʻo homemade e lilo i mea kaulana i ka ʻohana a me nā hoaaloha. A ʻo ka hapa maikaʻi loa? Hiki iā ʻoe ke hoʻopilikino i kāu candy maloʻo maloʻo me nā ʻono like ʻole, nā kala, a me nā ʻano candy e kūpono i kāu makemake pilikino.

ʻO ka candy maloʻo maloʻo ʻaʻole ia he meaʻai ʻono a ʻoluʻolu wale nō, akā hāʻawi pū ia i kahi ʻike kuke leʻaleʻa a hoʻonaʻauao no nā keiki a me nā pākeke. Ma ka hahai ʻana i kēia alakaʻi i kēlā me kēia ʻanuʻu, hiki iā ʻoe ke hana i kāu candy maloʻo maloʻo ponoʻī i ʻoi aku ke olakino a ʻoi aku ka maikaʻi o ke kālā ma mua o nā koho i kūʻai ʻia ma ka hale kūʻai. No laila, no ke aha ʻaʻole e hoʻāʻo a ʻike i ka nui o ka leʻaleʻa a me ka maikaʻi o ka hana ʻana i kāu candy maloʻo maloʻo ma ka home? Inā ʻoe he mea hoʻomaʻamaʻa lole a i ʻole ke ʻimi wale nei i kahi huakaʻi kuʻai hou, ʻo ka candy maloʻo maloʻo DIY he ala maikaʻi loa ia e hoʻohauʻoli ai i kou niho momona a hoʻohiwahiwa i kou ʻono. E hoʻomaka i ka hoʻāʻo ʻana me nā ʻano lole like ʻole a me nā mea ʻono e hana i kāu mau mea maloʻo maloʻo kūikawā i kēia lā!

 


Ka manawa hoʻouna: Jan-03-2024